Winterbijeenkomst 2 maart 2018

mrt 5, 2018

Sneek, 2 maart 2018. Op de uitnodiging voor de winterbijeenkomst in Restaurant De Kajuit kwamen veel aanmeldingen binnen. Het programma was immers interessant genoeg om niet te missen.

Een welkomstwoord door Karst Doevendans die per 1 januari jl. de voorzittershamer heeft overgedragen aan Peter de Jong.

Na een overheerlijk captain’s dinner werd door Steven van der Bles uitleg gegeven over het ontstaan van Track & Trace en de toepassing hiervan tijdens de SKS-wedstrijden. Boeiend genoeg en veel van de aanwezigen begrijpen nu ook de werking ervan.

Aansluitend werd afscheid genomen van schipper Douwe Visser. Veel oude herinneringen werden opgehaald tijdens een interview door Peter de Jong. Douwe sprak zijn dank uit voor het vertrouwen in al die jaren en de plezierige omgang met de sponsors van het Dicky van der Werffonds. Uit handen van de voorzitter ontving Douwe Visser een uniek glazen miniatuur skûtsje en was er een boeket bloemen voor zijn steun en toeverlaat Hetty.

Karst Doevendans werd benoemd als Lid van Verdienste van het Dicky van der Werffonds. Dicky’s Pet, een dank-je-wel-prijs, werd uitgereikt aan Cor Reijenga die vele jaren bestuurslid is geweest van Stichting De Sneker Pan.

Tot slot van deze avond werd de kersverse schipper Jappie Visser geïnterviewd die op zijn beurt de aanwezige bemanningsleden heeft voorgesteld.