Peter Haitsma (51) van Haitsma Assurantiën is sinds afgelopen jaar lid en sponsor van het Dicky van der Werf Fonds. “Wat voor mij doorslaggevend is om lid te zijn, is de goede sfeer en gezelligheid. Ik was al bekend met het het fonds omdat ik eerder voor Sneeker Assurantiekantoor De Boer Sneek heb gewerkt dat destijds in handen was van Gerke de Boer. Toen ik een aantal jaren jaren geleden voor mezelf begon was het niet meer dan logisch om lid te worden. De geschiedenis herhaalt zich als het ware”, vertelt Peter.

Haitsma is met zijn assurantiekantoor werkzaam vanuit Leeuwarden maar heeft niet voor niks de Waterpoort in zijn bedrijfslogo staan. “Ik woon sinds 1999 in Sneek. Mijn werkgebied is Súdwest-Fryslân. Ik voel me hier thuis en ben eigenlijk gewoon een Sneker.”

28 jaar ervaring 

Peter heeft meer dan 28 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is in het bezit van de diploma’s en AFM vergunning om te adviseren over schadeverzekeringen Zakelijk en Particulier. Deze diploma’s worden door permanente educatie up-to-date gehouden. Peter zijn kracht ligt in het persoonlijke contact en hij gaat voor een langdurige relatie. “Je hoeft niet alles te verzekeren. Het gaat om de juiste balans”, legt Peter uit. “Draag je het risico zelf of leg je dit bij een verzekeraar neer? Op dat gebied adviseer ik mijn klanten graag.”

Samenwerking met FGD Diensten 

Haitsma Assurantiën heeft een samenwerking met FGD Diensten. FGD Diensten beschikt over agentschappen van meer dan vijftien verzekeraars, terwijl aan FGD Assuradeuren door een vijftal verzekeraars volmacht is verleend. FGD Assuradeuren heeft zelf verschillende verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Omdat FGD over volmachten beschikt, kan zij de verzekeringsaanvragen zelf behandelen, accepteren en verwerken. Ook een schade wordt volledig door FGD zelf behandeld en afgewikkeld. Vanwege deze voordelen zal Haitsma Assurantiën, wanneer dat voor u passend is, vaak kiezen voor een volmachtproduct van FGD Assuradeuren.

De voordelen 

  • Alle tijd voor onze klanten
  • De basis voor een lange termijn relatie
  • Een professionele organisatie met bekende aanspreekpunten
  • Altijd goed en bewust (on)verzekerd
  • Steeds korte lijnen en dichtbij
  • Verzekeren tegen de beste voorwaarden en tarieven